follow Catalog firme » Transporturi » Inchirieri auto » Inchirieri masini epoca » Judetul BRASOV
  home     Inchirieri masini epoca   Judetul BRASOV

Inchirieri masini epoca Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru inchirieri masini epoca completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
inchirieri masini epoca cu sofer, inchirieri masini epoca brasov, inchiriere masini epoca, inchirieri masini epoca (Brasov, BRASOV)
Fie că sunteți adepții stilului vintage, fie că vă doriți o escapadă în timp și spațiu în ziua nunții, vă punem la dispoziţie o mașină de epocă, un automobil care se pliază perfect exigențelor dumneavoastră în materie de stil, eleganță și rafinament. O mașină rară, decapotabilă, cu un design deosebit și un interior pus la punct în cele mai mici detalii ale luxului,..
0762 *** ***Click aici!
inchirieri masina epoca, inchirieri masina epoca brasov, inchirieri masini epoca (Brasov, BRASOV)
Pensiunea pompi, cu o capacitate de 6 camere double, situata in orasul brasov, la poalele tampei, va poate oferi linistea de mult visata intr-o vacanta la munte sau posibilitatea unor intalniri de afaceri. pensiunea este clasificata de ministerul turismului la trei stele. cazare brasov, inchiriere masina de epoca la obiectivele importante din brasov...
0724 *** ***Click aici!
inchirieri masini epoca cu sofer, inchirieri masini epoca, inchirieri masini epoca brasov (Sfantu Gheorghe, COVASNA)
Eleganta si parfumul vremurilor nobile de alta data pot fi ale dumneavoastra; masinile noastre de epoca sunt pregatite sa aduca un plus de stil si rafinament pentru acest eveniment unic; suntem localizati in brasov, dar ne deplasam in toata tara cu platforma proprie; pentru evenimente in afara brasovului adaugati 1 ron/ km peste pretul de inchiriere; pretul este de 300 eur per masina..
0722 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie